Caring for better life.

Kauppa

Kaikki toimitukset veloituksetta Suomeen pakettiautomaattiin.

GlucoBooster 30ml - 10 kpl erä

Tuotenro: 00003
19,89 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

GlucoBooster on puhdasta glukoosia sisältävä geeli, joka on pakattu 30ml tuubiin, joten se on helppo kuljettaa mukana esim. käsilaukussa tai taskussa ja sen voi ottaa mukaan vaikkapa lentokoneeseen tai pyörälenkille. Tuote säilyy 24kk huoneenlämmössä avaamattomana ja kestää jäätymisen.

GlucoBooster vaikuttaa nopeasti (2-4 minuuttia) ja se on helppo kuljettaa mukana – kotimainen ja hyvänmakuinen. GlucoBooster sisältää 17,5 g geelimäistä, nopeasti imeytyvää, puhdasta glukoosia. GlucoBoosterilla voi matalan verensokerin saada nopeasti hyvälle tasolle.

GlucoBooster sopii diabeetikoille, koululaisille, kuntoilijoille, urheilijoille ja kaikille, joilla on ongelmia matalasta verensokerista aiheutuvan väsymyksen kanssa. Erittäin käyttökelpoinen esimerkiksi diabeetikon kuntoilun yhteydessä tai jos ennen harjoitusta tai kilpailua on sokeriarvot matalat.

Yleistä verensokerista

Matala verensokeri (hypoglykemia) on yleinen diabetekseen liittyvä ongelma, ja se voi estää hyvän hoitotasapainon saavuttamisen. Diabeetikolle on tärkeätä osata tunnistaa matalan verensokerin oireet, osata korjata matala verensokeri ja ennakoida vaaratilanteet.

Käypähoitosuositus matalan verensokerin korjaamisesta: nautitaan 10-20 grammaa nopeasti imeytyvää hiilihydraattia. Tämän jälkeen nautitaan ns. pitkiä hiilihydraatteja, jotka pitävät verensokerin pidemmän aikaa tasaisena.

KOTIMAINEN TUOTE – KYSY APTEEKISTASI

SAATAVISSA VERKKOKAUPASTA WWW.MEDACCESS.FI

LISÄTIETOA: info (at) comed.fi

Tuemme Diabetesliiton työtä.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Comed Oy – Menotie 1B, 33470 Ylöjärvi, Finland – +358-50-3063460 – info(at)comed.fi