Kotimainen, luonnollista rautaa sisältävä Blueiron -ravintolisä turvaa riittävän raudansaannin ja sisältää lisäksi hyvää tekevää mustikkaa, vitamiineja ja hivenaineita.

Lue lisää »

Glukoosigeeli GlucoBooster on puhdasta glukoosia sisältävä geeli, joka on pakattu 30ml tuubiin, joten se on helppo kuljettaa mukana. GlucoBoosterilla voi matalan verensokerin saada nopeasti hyvälle tasolle.

Lue lisää »

i3.1 on uuden sukupolven vahva probiootti. Jokainen kapseli sisältää vähintään 3×10⁹ cfu-yksikköä i3.1® – bakteerikantoja. Ainutlaatuiset, kliinisesti tutkitut ja patentoidut bakteerikannat.

Teho varmistettu kliinisissä tutkimuksissa ja toimiva erityisesti vatsan hyvien bakteereiden lisäämiseen sekä FODMAP-dieetin yhteydessä sekä matkustaessa. Sopii jatkuvaan käyttöön.

Säilytys huoneenlämmössä – 30 kpl kapseleita – edullinen kuukauden kuuri.

 

Lue lisää »

GlucosePro on glukoosijuoma, joka sopii käytettäväksi energialisänä urheilusuorituksen tai muun fyysisen rasituksen aiheuttaman energiantarpeen tyydyttämiseen.

Lue lisää »

GluStitch® ulkoinen kudosliima on ammattilaisen valinta haavansulkemiseen. GluStitch® on n-butyyli syanoacrylaatti liima, joka on pakattu valmiiseen applikaattoriin, josta tuote on helppo levittää kohteeseen.

Lue lisää »

Comed Oy – Menotie 1B, 33470 Ylöjärvi, Finland – +358-50-3063460 – info(at)comed.fi