Antick punkinjäädyttäjä

Antick on lääketieteellis-tekninen tuote, joka jäädyttämällä tekee puutiaisesta nopeasti ja tehokkaasti vaarattoman ainutlaatuisen suukappaleen avulla, joka takaa oikean annostuksen ja tehon. Anticke estää sellaisten nesteiden siirtymisen,
jotka voivat sisältää tauteja aiheuttavia mikro-organismeja ja aiheuttaa niin sanotun välittäjälevitteisen tartunnan.

Punkkitietoa

Puutiaiset ovat hämähäkkieläimiin kuuluvia verta imeviä loisia. Puutiainen kiinnittäytyy useimmiten ihoon paikassa, jossa iho on arka ja jossa ruumiin lämpötila on hiukan korkeampi (pää, korvat, kainalot, nivuset, kädet ja jalat).

Puutiaisen kiinnittäessä suuosansa ihoon se samanaikaisesti vapauttaa puuduttavaa eritettä. Tämä auttaa sitä helpommin kiinnittymään ilman, että se huomattaisiin. Erite ehkäisee lisäksi veren hyytymisen. Bakteerien aiheuttamat tartunnat, kuten borrelioosi, anaplasmoosi, babesioosi ym, voivat välittyä spontaanisti puutiaisesta 24-48 tunnin kuluttua, tai puutiaisen provosoituessa silloin, kun sitä irrotetaan ihosta. Sairauksia aiheuttavien mikro-organismien välittyminen ehkäistään siten, että puutiainen pikajäädytetään Antick-punkinjäädyttimellä ennen puutiaisen poistoa.

Käyttö-ohje

1. Sijoita suihkuttimen suukappale puutiaisen keskikohdan päälle.

2. Suihkuta 1-3 kertaa puutiaisen koosta riippuen.

3. Poista puutiainen esim. punkkipinseteillä.

Tekee puutiaisesta nopeasti ja tehokkaasti vaarattoman jäädyttämällä.·

Käytä aina ennen puutiaisen irrottamista.

Ainutlaatuinen suukappale oikeaa annostusta ja tehoa varten.

 

SAATAVISSA HYVIN VARUSTELLUISTA APTEEKEISTA JA VERKKOKAUPASTA WWW.MEDACCESS.FI