derma+flex kudosliima

derma-flex+® ulkoinen kudosliima on ammattilaisen valinta haavansulkemiseen. derma-flex+® on 2-oktyyli syanoacrylaatti liima, joka on pakattu steriiliin applikaattoriin kätevällä annostelukärjellä, josta tuote on helppo levittää kohteeseen.

derma-flex+® ominaisuudet

Nopea kuivuminen ja korkea vetolujuus

 • derma-flex+® polymerisoituu nopeasti ja sillä on erittäin hyvä vetolujuus verrattuna mihin tahansa muuhun kudosliimaan.

Aplikaattorilla päästään tarkkaan ja helppoon annosteluun

 • Aplikaattorin tarkoin suunniteltu muotoilu mahdollistaa tarkan ja helpon annostelun ilman, että haavaan kohdistuu tarpeetonta kontaktia.
 • derma-flexiä voidaan annostella pieniä määriä kerrallaan ja sitten levitää aplikaattorin “siivillä” ohueksi kerrokseksi haavaan tai “maalata” sillä lähekkäin asetetut haavan reunat.

Korkealaatuinen ja kustannustehokas kudosliima

 • Korkealaatuinen ja erittäin puhdas syanoakrylaatti.
 • Kustannustehokas, koska ampulli voidaan sulkea ja lisätä lisää liimaa tarvittaessa.
 • Ampullin design ehkäisee tehokkaasti sen tukkeutumista.
 • Yksi ampulli riittää isompaankin operaatioon.

Potilasedut

 • Ei kipua eikä puuduttamisen tarvetta.
 • Ei tarvetta tulla uudestaan vastaanotolle ompeleiden poistoon.
 • Potilaat voivat käydä normaalisti suihkussa.
 • Vähemmän arpikudoksen muodostumista.

Kolme helppoa vaihetta derma-flex+® käyttöön

 1. Avaa pakkaus ja ota esiin steriili kertakäyttöampulli. Pidä ampullia pystysuunnassa ja kopauta sen päätä sormellasi, jotta liima kulkee pois ampullin kärjestä.
 2. Pidä ampullia pystysuunnassa ja väännä sen korkkia, jolloin korkki irtoaa. Säilytä korkki uudelleenkäyttöä varten. Ampulli voidaan väliaikaisesti sulkea ja lisätä liimaa, jos on tarve.
 3. Aseta haavan reunat vastakkain ja annostele derma-flex+® liimaa ohut kerros haavaan puristamalla kevyesti ampullista. Haavan reunoja tulisi pitää noin 30-60 sekunnin ajan kohdakkain, jotta liima ehtii jähmettyä riittävästi. Aika riippuu tietysti haavan koosta ja tarvittaessa voit lisätä liimaa. Lopuksi voit sulkea ampullin korkilla, jotta se ei vuoda ja hävittää ampullin sekajätteen mukana.

Haavan valmistelu

Puhdista haava ja varmistu siitä että haava-alue on kuiva. Jos on tarpeen revidoi kate pois haavasta ja poista liika veri ennen haavan sulkemista.

Jotta vältytään kudosliiman leviämisestä haavan ympäristöön, tulisi haava asettaa horisontaaliseen asentoon ja annostella derma-flex+® suoraan haavan yläpuolelta. Haavat joihin kohdistuu painetta tai vetoa tulee varmistaa ompeleilla ennen kudosliiman käyttöä. Voit myös varmistaa haavan kiinnipysymistä käyttämällä kudosliiman jälkeen haavateippiä.

Säilytys ja käyttö

derma-flex+® säilyy huoneenlämmössä. Pakattu steriilisti ja avattu tuote pitää hävitää käytön jälkeen – potilaskohtainen käyttö. Vain terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Tilaukset Magnum Medical ja lisätietoja info@finnomedical.fi