Glukoosigeeli GlucoBooster

Glukoosigeeli GlucoBooster on puhdasta glukoosia sisältävä valmiste, joka on pakattu 30 ml tuubiin. Kätevän pakkauskoon ansiosta glukoosigeeliä on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi käsilaukussa tai taskussa. Sen voi ottaa mukaan vaikkapa lentokoneeseen tai pyörälenkille. Tuote säilyy 24 kk huoneenlämmössä avaamattomana ja kestää jäätymisen.

Glokoosigeelin vaikutus

Glukoosigeeli vaikuttaa nopeasti (2-4 minuuttia) ja se on helppo kuljettaa mukana. Valmiste on täysin kotimainen ja hyvänmakuinen. Tuubillinen GlucoBoosteria sisältää 17,5 g geelimäistä, nopeasti imeytyvää, puhdasta glukoosia. Siksi verensokerin nostaminen onnistuu GlucoBoosterilla nopeasti hyvälle tasolle.

Kelle GlucoBooster sopii?

Glukoosigeeli GlucoBooster sopii diabeetikoille, koululaisille, kuntoilijoille, urheilijoille ja kaikille, joilla on ongelmia matalasta verensokerista aiheutuvan väsymyksen kanssa. Se on erittäin käyttökelpoinen esimerkiksi diabeetikolle kuntoilun yhteydessä tai jos ennen harjoitusta tai kilpailua on sokeriarvot matalat.

Yleistä verensokerista ja verensokerin nostamisesta

Matala verensokeri (hypoglykemia) on yleinen diabetekseen liittyvä ongelma, ja se voi estää hyvän hoitotasapainon saavuttamisen. Diabeetikolle on tärkeätä osata tunnistaa matalan verensokerin oireet, osata korjata matala verensokeri ja ennakoida vaaratilanteet.

Käypähoitosuositus matalan verensokerin nostamisesta: nautitaan 10-20 grammaa nopeasti imeytyvää hiilihydraattia. Tämän jälkeen nautitaan ns. pitkiä hiilihydraatteja, jotka pitävät verensokerin pidemmän aikaa tasaisena.

KOTIMAINEN TUOTE – KYSY APTEEKISTASI

LISÄTIETOA: info (at) finnomedical.fi

TILAUKSET: Magnum Medical