OXISKIN PLUS® VIRUS STOP 100ml

Pitkävaikutteinen ja tehokas desinfiointiaine koronavirusta vastaan

Ihoystävällinen OXISKIN PLUS® VIRUS STOP tuhoaa koronaviruksen ja muut vaipalliset virukset, kuten influenssa A ja B, Ebolan, RSV:n, ja myös vaipattomat virukset, kuten noro- ja enterovirukset sekä bakteerit ja sienet. Vetyperoksidipohjainen, ainutlaatuisella teknologialla pullotettavaan muotoon formuloitu OXISKIN PLUS® VIRUS STOP antaa jopa +120 minuutin suojan.

✔ Jopa +120 minuutin tehosuoja
✔ Tuhoaa virukset, bakteerit ja sienet
✔ Ammatti- ja kotikäyttöön
✔ Alkoholiton, ei syttyvä
✔ Koko perheelle, sopii myös lapsille

Tuotetieto

OXISKIN PLUS® VIRUS STOP on vetyperoksidipohjainen, ainutlaatuisella teknologialla pullotettavaan muotoon formuloitu pitkävaikutteinen käsien desinfiointiaine. Tuote tuhoaa koronaviruksen ja muut vaipalliset virukset, kuten influenssa A ja B, Ebolan, RSV:n, ja myös vaipattomat virukset, kuten noro- ja enterovirukset, sekä bakteerit ja sienet. OXISKIN PLUS® VIRUS STOP antaa jopa +120 minuutin suojan. OXISKIN PLUS® VIRUS STOP- desinfiointiaineen ainutlaatuisuus perustuu vetyperoksidin hitaaseen ja pitkäaikaiseen vapautumiseen vaikutusalueelle, joka on nyt ensimmäistä kertaa onnistuttu ratkaisemaan.

Ihoystävällinen OXISKIN PLUS® VIRUS STOP antaa pitkäkestoisen ja tehokkaan suojan viruksia, bakteereja ja sieniä vastaan. Koska OXISKIN PLUS® VIRUS STOP -desinfiointiaineen vaikutus perustuu mikrobien rakenteiden rikkomiseen, ei jatkuvassakaan käytössä muodostu mikrobien resistenssiä tuotteelle. OXISKIN PLUS® VIRUS STOP on hajuton, mauton ja väritön, se ei pala eikä leimahda. OXISKIN PLUS® VIRUS STOP sopii ammatti- ja kotikäyttöön, myös lapsille ja herkkäihoisille.

shutterstock_291867689.jpg

Tuotteen käyttö

Näin käytät OXISKIN PLUS® VIRUS STOP -desinfiointiainetta kattavan suojan takaamiseksi:

  1. Pese kädet huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä. Kuivaa kädet pesun jälkeen. Linkki THL:n ohjeeseen: thl.fi

  2. Annostele runsaasti OXISKIN PLUS® VIRUS STOP -desinfiointiainetta kämmenelle, hiero molempiin käsiin ja sormien väleihin 30 sekunnin ajan. Anna kuivua.

  3. OXISKIN PLUS® VIRUS STOP OXISKIN®PLUS vaatii hetken vakautuakseen. Tuotteen vaikutus aktivoituu +60 sekunnin kuluttua annostelusta.

Miten tuote toimii

OXISKIN PLUS® VIRUS STOP – desinfiointiaine sisältää puhdasta vetyperoksidia, joka on kapseloitu mikroskooppisen pieniin rakkuloihin, joista vetyperoksidi vapautuu hallitusti. Näin OXISKIN PLUS® VIRUS STOP sallii vetyperoksidin vapautua vähitellen, jolloin sen pitoisuus vaikutusalueella säilyy pitempään ja hapen mikrobeja tuhoava vaikutus säilyy kauemmin. OXISKIN PLUS® VIRUS STOP- desinfiointiaineen ainutlaatuisuus perustuu vetyperoksidin hitaaseen ja pitkäaikaiseen vapautumiseen vaikutusalueelle, joka on nyt ensimmäistä kertaa onnistuttu ratkaisemaan.

OXISKIN PLUS® VIRUS STOP – desinfiointiaineen  sivutuotteena syntyy vain happea sekä vettä. Tuote täyttää EN 14476 ja EN 1500 -standardit.