OXISKIN® PLUS VIRUS STOP – Pumppupullo 500ml

Pitkävaikutteinen ja tehokas desinfiointiaine koronavirusta vastaan

OXISKIN® PLUS VIRUS STOP tuhoaa koronaviruksen ja muut vaipalliset virukset, kuten influenssa A ja B, Ebolan, RSV:n, ja myös vaipattomat virukset, kuten noro- ja enterovirukset sekä bakteerit ja sienet. Vetyperoksidipohjainen, ainutlaatuisella teknologialla pullotettavaan muotoon formuloitu OXISKIN® PLUS VIRUS STOP antaa jopa +120 minuutin suojan.

✔ +120 minuutin tehosuoja
✔ Tuhoaa virukset, bakteerit ja sienet
✔ Ammatti- ja kotikäyttöön
✔ Alkoholiton, palamaton
✔ Koko perheelle, sopii myös lapsille

Tuotetieto

OXISKIN® PLUS VIRUS STOP on vetyperoksidipohjainen, ainutlaatuisella teknologialla pullotettavaan muotoon formuloitu pitkävaikutteinen käsien desinfiointiaine. Tuote tuhoaa koronaviruksen ja muut vaipalliset virukset, kuten influenssa A ja B, Ebolan, RSV:n, ja myös vaipattomat virukset, kuten noro- ja enterovirukset, sekä bakteerit ja sienet. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP antaa jopa +120 minuutin suojan. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP- desinfiointiaineen ainutlaatuisuus perustuu vetyperoksidin hitaaseen ja pitkäaikaiseen hapettumisreaktioon vaikutusalueella, joka on nyt ensimmäistä kertaa onnistuttu ratkaisemaan.

Ihoystävällinen OXISKIN® PLUS VIRUS STOP antaa pitkäkestoisen ja tehokkaan suojan viruksia, bakteereja ja sieniä vastaan. Koska OXISKIN® PLUS VIRUS STOP -desinfiointiaineen vaikutus perustuu mikrobien rakenteiden rikkomiseen, ei jatkuvassakaan käytössä muodostu mikrobien resistenssiä tuotteelle. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP on hajuton, mauton ja väritön, se ei pala eikä leimahda. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP sopii ammatti- ja kotikäyttöön, myös lapsille ja alkoholitonta, palamatonta vaihtoehtoa haluaville.

shutterstock_291867689.jpg

Tuotteen käyttö

Näin käytät OXISKIN® PLUS VIRUS STOP -desinfiointiainetta kattavan suojan takaamiseksi:

  1. Pese kädet huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä. Kuivaa kädet pesun jälkeen. Linkki THL:n ohjeeseen: thl.fi

  2. Annostele runsaasti OXISKIN® PLUS VIRUS STOP -desinfiointiainetta kämmenelle, hiero molempiin käsiin ja sormien väleihin 30 sekunnin ajan. Anna kuivua.

  3. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP OXISKIN®PLUS vaatii hetken vakautuakseen. Tuotteen vaikutus aktivoituu +60 sekunnin kuluttua annostelusta.

Miten tuote toimii

OXISKIN® PLUS VIRUS STOP – desinfiointiaine sisältää puhdasta vetyperoksidia, joka on kapseloitu mikroskooppisen pieniin rakkuloihin, joista vetyperoksidi vapautuu hallitusti. Näin OXISKIN® PLUS VIRUS STOP sallii vetyperoksidin vapautua vähitellen, jolloin sen pitoisuus vaikutusalueella säilyy pitempään ja hapen mikrobeja tuhoava vaikutus säilyy kauemmin. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP- desinfiointiaineen ainutlaatuisuus perustuu vetyperoksidin hitaaseen ja pitkäaikaiseen vapautumiseen vaikutusalueelle, joka on nyt ensimmäistä kertaa onnistuttu ratkaisemaan.

OXISKIN® PLUS VIRUS STOP – desinfiointiaineen sivutuotteena syntyy vain happea sekä vettä. Tuote täyttää EN 14476 ja EN 1500 -standardit.